top of page
A group of women at a business meeting

INKASSO

Har du fakturaer du ikke får betaling for? La oss overta og følge opp kunder som ikke betaler – så kan du bruke tid på andre ting.

Inkasso er inkasso

Vi vet at kunden din ikke har det lett. Men du trenger ikke få det vanskelig som følge av det! Vi purrer og setter i gang nødvendige rettslige tiltak. Alt på ryddig og profesjonelt vis for å få krevd inn det du har utestående. Sammen ivaretar vi kunden din.

 

Kunder i andre land – utenlandsinkasso

Har du kunder i et annet land enn Norge som ikke betaler? Vi har samarbeidspartnere i andre land slik at vi kan følge opp fakturaene dine og kravene dine for deg. Ikke la de slippe unna!

Får du ikke betalt, trenger du ikke betale oss

Vi jobber etter prinsippet no cure – no pay, altså; ingen løsning – ingen kostnad. Det koster ikke noe for deg å registrere en inkassosak hos oss i Collectors.

 

Vi tar betalt kun når du får betalt:

  • Vi beholder 8 % av det kunden betaler inn og 100 % av forsinkelsesrenten

  • Er fakturaen eller gjelden over 1 år? Da beholder vi 40 % av det kunden betaler og 100% av forsinkelsesrenten.

 

Resten av kravet blir utbetalt til deg. Vi operer med null i årsavgift og ingen skjulte kostnader. Alt er ryddig og greit.

Overvåkning

Kan kunden din virkelig ikke betale deg? Slikt skjer. Da overvåker vi kunden din og følger opp kravet på nytt når kunden din er betalingsdyktig igjen.

Vi følger alltid opp krav for deg. Vi purrer og setter i gang rettslige tiltak for å unngå foreldelse av kravene dine, alltid i samråd med deg.

 

Vi kan også oppsøke kunden for deg i spesifikke saker etter avtale. Alt for at du skal holde deg flytende – og kunne bruke tiden på å se fremover.

bottom of page