top of page
Søk
  • Forfatterens bildeGeir Dalsbø

Collectors + Fakturanett = Sant


Vi er glade for å kunngjøre at Fakturanett.no har inngått et spennende samarbeid med inkassobyrået Collectors AS. Dette partnerskapet vil gi Fakturanetts kunder en forbedret tjeneste når det gjelder purring og inkasso av utestående fakturaer.


Fakturanett.no har alltid hatt som mål å gi sine kunder en komplett løsning for håndtering av fakturering og betalingsoppfølging. Ved å samarbeide med Collectors AS, et anerkjent inkassobyrå med lang erfaring og ekspertise innen inkassobehandling, kan vi nå tilby en enda mer omfattende tjeneste.

Dette samarbeidet vil gi våre kunder følgende fordeler:

  1. Effektiv purring og innkreving: Collectors AS har en profesjonell og dedikert inkassoprosess som sikrer en effektiv håndtering av utestående fakturaer. Deres erfaring og kompetanse vil bidra til å redusere forsinkede betalinger og øke sannsynligheten for at kundene betaler i tide.

  2. Skreddersydde løsninger: Collectors AS vil tilpasse inkassoprosessen i tråd med våre kunders behov og ønsker. De vil jobbe tett med oss for å utvikle skreddersydde løsninger som passer til våre kunders bransje og virksomhet.

  3. Bevaring av kundeforholdet: Vi forstår viktigheten av å opprettholde gode kundeforhold selv under inkassoprosessen. Collectors AS vil håndtere kommunikasjonen med skyldnerne på en profesjonell og høflig måte, og sørge for at kunderelasjonen ikke blir skadelidende.

  4. Økt fokus på kjernevirksomheten: Ved å overlate purring og inkasso til Collectors AS, vil kundene til Fakturanett kunne frigjøre tid og ressurser som kan brukes på kjernevirksomheten. Dette kan bidra til å øke produktiviteten og effektiviteten i virksomheten.

Fakturanett er begeistret for dette samarbeidet og ser frem til å kunne tilby sine kunder en enda bedre tjeneste når det gjelder purring og inkasso. Ved å kombinere Fakturanett sin ekspertise innen fakturering og Collectors sin erfaring innen inkassobehandling, vil man kunne sikre at våre kunder får den støtten de trenger for å håndtere utestående betalinger på en profesjonell og effektiv måte.


Vi oppfordrer alle våre kunder til å dra nytte av dette samarbeidet og kontakte oss for mer informasjon om hvordan vi sammen kan forbedre betalingsoppfølgingen og sikre sunne økonomiske resultater. Sammen kan vi oppnå bedre kontroll over økonomien og styrke virksomhetens vekst.

85 visninger0 kommentarer
bottom of page