top of page
Søk
  • post01454

7 gode grunner til å benytte Collectors som purre og inkassoleverandørCollectors er et firma som tilbyr automatisert purring og inkasso til sine kunder. Dette kan være en god løsning for bedrifter som ønsker å effektivisere og forenkle prosessen med å innkassere utestående betalinger. Her er syv fordeler ved å benytte Collectors som purre- og inkassoleverandør:

  1. Effektivitet: Ved å automatisere purringen og inkassoprosessen, reduserer man risikoen for manuelle feil og øker effektiviteten i inkassoarbeidet.

  2. Færre manuelle oppgaver: Når purringen og inkassoen skjer automatisk, reduseres antall manuelle oppgaver for ansatte, noe som gir mer tid til andre viktige oppgaver.

  3. Bedre kundeoppfølging: Collectors har et system som gir deg mulighet for å følge opp kundene dine automatisk, og dermed øke sjansen for å få betalt.

  4. Rask inkasso: Collectors har en høy inkassorate, noe som betyr at man får betalt raskere enn ved å benytte andre metoder.

  5. Fleksible løsninger: Collectors tilbyr fleksible løsninger for å tilpasse seg kundens behov. Det er for eksempel mulig å velge om man ønsker å bruke en eller flere av Collectors tjenester.

  6. Økt kundetilfredshet: Ved å automatisere purringen og inkassoen, reduseres antallet misforståelser og konflikter med kundene, noe som øker kundetilfredsheten.

  7. Kostnadseffektivt: Collectors tilbyr kostnadseffektive løsninger, som gir bedriftene mulighet til å spare tid og penger på inkassoarbeidet.

Fordeler med å benytte et mindre inkassobyrå som Collectors


Det er også flere fordeler ved å benytte et mindre inkassobyrå, som Collectors. Et mindre inkassobyrå har ofte mer tid til å gi individuell oppfølging til hver enkelt kunde, noe som kan øke sjansen for å få betalt. Mindre inkassobyråer har også ofte lavere gebyrer enn større aktører, noe som kan være en fordel for bedrifter med mindre inkassobehov. I tillegg kan et mindre inkassobyrå være mer fleksible i forhold til å tilpasse seg kundens ønsker og behov.


Gratis etablering og ingen årsavgift


Det er kjipt, men noen ganger er inkassotjenester like nødvendig som en livbøye. Vi ivaretar kunden din og samler inn penger for deg. Profesjonelt og ryddig, så du kan holde deg flytende.No cure - no pay!


Vi bistår også privatpersoner med utestående krav og får du ikke betalt, trenger du ikke å betale oss. Vi tar oss også av gamle krav, helt opptil 3 år gamle fordringer.


Kontakt oss i dag på 22 995200 eller bli kunde ved å trykke her.


79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page