top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJanni

Hvor raskt kan du forvente betaling etter å ha sendt en faktura til inkasso?

En kvinne på jobb som ser på sin telefon

Å sende en ubetalt faktura til inkasso kan ofte være nødvendig for å sikre at du mottar de pengene du har krav på. Denne veiledningen gir deg et innblikk i hva du kan forvente når det gjelder tidslinjen for å motta betalingen på kontoen din.


 

Når får jeg utbetalt for en faktura sendt til inkasso?


Utbetalingen for en faktura sendt til inkasso skjer når kunden gjør opp for seg ved å betale inkassokravet. Tiden det tar før du mottar betaling kan derfor variere. En del kunder velger å betale umiddelbart etter å ha mottatt et inkassovarsel, mens andre kan trenge mer tid. Det er imidlertid en stor andel som velger å betale fakturaen ved første varsel. Kunden din betaler til Collectors, som deretter overfører pengene til deg.

 


Forebygging av inntektstap


Hovedmålet med å sende en faktura som ikke er betalt til inkasso, er å sørge for at du får pengene dine. Mange kunder betaler det de skylder så snart de får et inkassovarsel, ofte fordi de rett og slett hadde glemt eller oversett fakturaen. Hvis du ikke sender ubetalte fakturaer til inkasso, kan du ende opp med å miste penger du skulle hatt. Derfor er det viktig å bruke inkasso både for å få betalt og for å unngå å tape penger.
64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page