top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJanni

Gratis Inkasso: No Cure - No Pay

En smilende mann ved skrivebordet sitt, jobber foran en dataskjerm. Han ser fornøyd ut, sannsynligvis på grunn av effektive inkassotjenester. Gratis registrering og profesjonell oppfølging gjør inkassoprosessen enklere for bedrifter.

Har du fakturaer som ikke blir betalt? La Collectors ta seg av inkassoarbeidet for dine kunder som ikke betaler – så kan du fokusere på andre viktige oppgaver i din bedrift.


No Cure – No Pay: Ingen Løsning – Ingen Kostnad


Hos Collectors jobber vi etter prinsippet No Cure – No Pay. Det betyr at dersom vi ikke får inn pengene for deg, så koster det deg ingenting. Det er helt gratis å bli kunde hos oss og å registrere en inkassosak. Vi gjør vårt ytterste for å sørge for at du får betaling fra dine kunder, enten de er bedrifter eller privatpersoner. Vi følger god inkassoskikk, og du kan være trygg på at alt blir håndtert ryddig og profesjonelt.


Spar tid og penger med Collectors inkassotjenester


Vi forstår at det kan være utfordrende å følge opp kunder som ikke betaler. Derfor tilbyr vi en effektiv inkassotjeneste som gir deg muligheten til å fokusere på det du er best på – å drive din bedrift. La oss overta ansvaret for oppfølgingen av dine utestående fakturaer. Inkasso er vårt spesialfelt, og vi håndterer prosessen fra start til slutt med høy profesjonalitet og respekt for dine kunder.


Ingen betaling, ingen kostnad for deg


Dersom du ikke får betalt, trenger du heller ikke å betale oss. Vårt honorar er basert på suksess:


  • Vi beholder 8 % av det kunden betaler inn, samt 100 % av forsinkelsesrenten.


  • For fakturaer eller gjeld som er over 1 år gamle, beholder vi 40 % av det kunden betaler, samt 100 % av forsinkelsesrenten.


Resten av kravet blir utbetalt til deg. Vi opererer med null i årsavgift og ingen skjulte kostnader. Alt er ryddig og oversiktlig.


Profesjonell oppfølging ved betalingsproblemer


Hvis din kunde virkelig ikke kan betale, skjer det av og til. I slike tilfeller overvåker vi kunden og følger opp kravet på nytt når kunden er betalingsdyktig igjen. Vi sørger alltid for å følge opp dine krav, purrer og iverksetter nødvendige rettslige tiltak for å unngå foreldelse, alltid i samråd med deg.


Hos Collectors ivaretar vi dine interesser samtidig som vi behandler dine kunder med respekt. Vårt mål er å sørge for at du får betalt, uten at det går utover din relasjon til kunden.


Kontakt Collectors i dag


Er du klar til å overlate inkassoen til profesjonelle? Ta kontakt med Collectors i dag og la oss hjelpe deg med å få inn dine utestående beløp, uten kostnad for deg dersom vi ikke lykkes. Sammen sørger vi for at dine interesser blir ivaretatt, og at dine kunder behandles med respekt.


30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page